Lunde 3Bygg As utfører restaurering og rehabilitering av hus.
Vi har lang erfaring med store og små oppussingsprosjekter. Skal du rehabilitere hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp deler av det, ordner vi det for deg. Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Har huset fått manglende med vedlikehold de siste årene? Ved rehabilitering og restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale. At restaurering foregår på riktig måte, er svært viktig. Uerstattelige verdier går ofte tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen. Vi har lang erfaring innen restaurering og rehabilitering av hus.
Å sette opp et hus er et stort prosjekt og det kan være mye å tenkte på. Hvordan vil du nybygget skal se ut? Hvor stort budsjett har du? Hvem skal utføre tømrerjobben?

Lunde 3Bygg As har solid erfaring med nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Vi har mange fornøyde kunder i Jommelvik og vi vil veldig gjerne at du skal bli det også med ditt nybyggprosjekt. Gjør det sikkert når du skal gå i gang med et nybygg Prosessen med nybygg kan være både tid- og energikrevende for mange. Det er derfor viktig å velge profesjonelle aktører med solid erfaring og kompetanse i tømrerfaget. Å bygge nytt hus skal være en god opplevelse. All planlegging som gjort enten med arkitekt eller med å finne det riktige huset for deg, skal nå realiseres med bygging.

Taktekking /Montering av takvindu.  For å oppnå et vellykket resultat når man skal sette inn vinduer i takflater, arker eller takopplett, er det viktig å være svært nøye med utvendig lufttetting og vanntetting, tetting mot undertak og taktekning, samt tetting mot innvendig dampsperre.  Takvinduer er en enkel og rimelig måte å få inn dagslys på. Hvis du vurderer takvindu, bør du imidlertid også være klar over noen ulemper: „ Der det er mye snø og lite vind, kan takvinduer lett snø igjen og fryse fast om vinteren. Snø og is begrenser lystilgang, utsyn og luftemuligheter. „ Der det legger seg snø og is rundt takvinduet, kan det lett oppstå lekkasjer, og taktekningen kan bli skadet. „ Vindu i skrå takflater aksepteres vanligvis ikke som rømningsvei. „ Utsyn og kontakt med utemiljøet blir dårligere enn med vertikale vinduer.

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring.